Manchester Cityn puolustaja John Stones kritisoi Arsenalin ajanpeluuta joukkueiden päädyttyä sunnuntaina 2-2-tasapeliin Valioliigassa.

Stones iski ottelun viimeisen maalin 98. minuutilla Cityn vyörytettyä hyökkäyksiä Arsenalin päätyyn koko toisen jakson ajan.

Tykkimiehet joutui pelaamaan jälkimmäisen puolikkaan alivoimalla Leandro Trossardin otettua kaksi keltaista korttia ennen taukoa.

Vajaamiehisenä Arsenal otti kaikki keinot käyttöön rikkoakseen pelin tempoa. Kaikkiin tilanteisiin käytettiin mahdollisimman paljon aikaa ja vieraiden pelaajat kaatuivat tasaisin väliajoin nurmelle valittelemaan kramppeja tai muita vaivoja.

Cityn manageri Pep Guardiola oli ymmärtäväinen Arsenalin pelaamisen suhteen, mutta Stones ei pitänyt vastustajan keinoista.

– Tämä oli vaikea iltapäivä kummallekin joukkueelle. He pysäyttelivät peliä ja näyttivät jalkapallosta sellaisen puolen, jota moni ei näytä, sanoi Stones Sky Sportsille.

– He tekevät siitä vaikeaa ja hidastavat peliä. Heidän maalivahtinsa kaatui nurmelle, jotta he saivat lisää tietoa [valmentajalta], ja meidän oli pidettävä tunteemme kurissa niinä hetkinä.

Stonesilta kysyttiin, turhauttiko Arsenalin pelityyli kotijoukkuetta.

– He ovat tehneet sitä muutaman vuoden ajan ja me tiedämme odottaa sitä. Sitä voi kutsua fiksuksi tai likaiseksi, miten tahansa sen sanookin, se häiritsee peliä ja sekoittaa kaikkien rytmin. He käyttävät sitä hyväkseen, ja minusta me selvisimme siitä todella hyvin.

LUE MYÖS