Manchester Cityn laitapuolustaja Kyle Walker oli ymmällään erotuomari Michael Oliverin toiminnasta Arsenalin toisessa maalissa sunnuntain 2-2-tasapelissä.

Riccardo Calafiorin osumaa edelsi välikohtaus, jossa Oliver pyysi kummankin joukkueen kapteenit – Cityn Walkerin ja Arsenalin Bukayo Sakan – puheilleen.

Arsenal laittoi vapaapotkusta pallon liikkeelle ennen kuin Walker oli mielestään ehtinyt takaisin paikalleen. City-kippari protestoi voimakkaasti, mutta hänen valituksensa ei kelvannut Oliverille.

– Minä en mennyt erotuomarin luo. Minä ja Bukayo emme menneet erotuomarin luo, hän kutsui meidät paikalle, kommentoi Walker BBC:lle.

– Joten jos minut kutsutaan erotuomarin luo, hänen pitäisi odottaa ja antaa minun palata paikalleni, ennen kuin pallo menee pääni yli. Jos menen tuomarin luo omasta tahdostani ja olen poissa paikaltani, se on minun vikani. Olin kuitenkin omalla paikallani, ja hän kutsui kapteenit rauhoittamaan pelaajia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Arsenal

@Arsenal
Now this is how you score your first Arsenal goal 💥

– Olin kävelemässä takaisin ja sanoin: ”Jätkät, keskittykää, älkää tehkö mitään tyhmää”. Ja sitten pallo meni pääni yli.

– Minulla ja Mikella on todella hyvä suhde, ja hänellä on mielestäni todella vaativa työ, etenkin huipputasolla. En siis arvostele häntä. Tiedän, että hänen työnsä on tarpeeksi vaikeaa, sillä hänellä on 22 vihaista pelaajaa huutamassa hänelle jatkuvasti.

– Jos hän kutsuu minut sinne, jos menen sinne omasta tahdostani, se on reilua. Mutta se, että hän kutsuu molemmat kapteenit luokseen ja sitten ei anna minun palata paikalleni…

– Jos olisin maalivahti, antaisiko hän minun palata pelipaikalleni? Tietenkin. Minä olen puolustaja, olen puolustuksen ensimmäisessä linjassa, hänen pitäisi antaa minun palata paikalleni ja puhaltaa sitten pilliinsä.

LUE MYÖS:

LUE MYÖS