Newcastlen liigacupin ottelu AFC Wimbledonia vastaan joudutaan siirtämään tulvien vuoksi.

Donsin oli määrä isännöidä Newcastlea tiistaina kolmannen kierroksen ottelussa, mutta rankkasateet ovat aiheuttaneet ”laajoja” tulvia Wandle-joessa ja ympäröivillä alueilla.

Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt video, jossa kentällä näkyy merkittäviä vaurioita ja Cherry Red Records Stadiumia ympäröivä alue on täynnä vettä.

Kakkosliigassa pelaava AFC Wimbledon voitti ensimmäisellä kierroksella Bromleyn ja kaatoi toisella kierroksella Ipswichin rangaistuspotkukilpailussa.

Toissa kauden finaalissa pelannut Newcastle aloitti taipaleensa toisella kierroksella, jolla se kaatoi Nottingham Forestin pilkuilla.

Athleticin mukaan on vielä epäselvää, siirretäänkö ottelu toiselle päivälle, siirretäänkö se puolueettomalle kentälle tai St James’ Parkille vai joutuuko Wimbledon luovuttamaan.

Vaihtoehtoisen päivämäärän löytäminen ottelulle on hankalaa, sillä Wimbledon pelaa peräkkäiset Kakkosliigan ottelut Accrington Stanleyta ja Crewe Alexandraa vastaan lauantaina 28. syyskuuta ja tiistaina 1. lokakuuta.

Teoriassa ottelu voitaisiin pelata liigacupin neljännen kierroksen viikolla, joka alkaa 28. lokakuuta, mutta siitä potentiaalisesti aiheutuva otteluruuhka voi vaikeuttaa asioita.

Sam Neve

@SJNeve
It’s not looking good ahead of the Wimbledon v Newcastle game at Plough Lane tomorrow night…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS