Southamptonin päävalmentaja Russell Martin odottaa, että seura tarjoaa laitahyökkääjä Tyler Diblingille uutta sopimusta.

Dibling, 18, edusti Saintsia pitkään jo juniorivuosinaan ja käväisi vuonna 2022 Chelseassa ennen kuin palasi Southamptoniin.

Hän teki debyyttinsä ykkösmiehistössä viime kaudella ja on päässyt kuluvalla sesongilla pelaamaan jokaisessa ottelussa. Ensimmäisen Valioliiga-maalinsa Dibling teki viime viikonloppuna 1-1-tasapelissä Ipswichiä vastaan.

Nuorukaisen otteet ovat lehtitietojen mukaan herättäneet Manchester Unitedin kiinnostuksen. Martinia siirtospekulaatiot eivät yllätä.

– Uskon, että jokainen maailman seura tarkkailee sinua, jos olet 18-vuotias ja pelaat Valioliigassa tuolla tasolla. Hän on meidän pelaajamme. Seura on hylännyt hänestä tarjouksia, eikä hän ole mikään salaisuus ihmisille, jotka ovat seuranneet alle 21-vuotiaiden pelejä, kommentoi Martin Sky Sportsin mukaan.

– Spekulaatiot eivät merkitse mitään hänelle tai minulle. Olemme vahvassa semassa. Olen varma, että pyrimme vahvistamaan sen (jatkosopimuksen), koska jos hän jatkaa sitä, mitä hän tekee, hän ansaitsee sen.

Diblingin nykyinen sopimus on voimassa kesään 2026 saakka.

LUE MYÖS