Liverpoolin manageri Arne Slot sanoo, että Trent Alexander-Arnold on aina ollut hyvä puolustaja, jonka pitää vain keskittyä enemmän.

Alexander-Arnold, 25, on tullut tunnetuksi laitapuolustajana, josta on paljon hyötyä hyökkäyspäähän. Pallollisen osaamisensa ansiosta häntä on käytetty myös keskikentällä Liverpoolissa ja Englannin A-maajoukkueessa.

Liverpoolin kasvatti on kuitenkin saanut urallaan kritiikkiä siitä, että hommat eivät aina suju yhtä hyvin puolustussuuntaan.

Alexander-Arnold sanoi viime viikonloppuna, että hän ottaa mielellään Slotilta vastaan palautetta puolustamisestaan.

– Sanoin hänelle (Slotille), että haluaisin olla se puolustaja, jota vastaan kukaan Euroopassa ei halua pelata.

– Sovimme, että hän on ankara minulle. Aina kun hyökkääjä pääsee ohitseni, hän sanoo siitä palavereissa ja henkilökohtaisissa tapaamisissa ja sanoo, että näin ei voi tapahtua. Käymme yhdessä läpi jokaisen pelin ja hän korostaa, missä hän haluaa minun kehittyvän.

Alexander-Arnold sanoi myös, ettei allekirjoita väitettä siitä, että olisi huono puolustamaan.

– Se näkemys on ehkä vähän karkea, jos rehellisiä ollaan. Se on iso näkemys, ja siitä on tavallaan vaikea päästä eroon yhdellä hyvällä puolustuspelillä. Mutta kun katsoo isoa kuvaa… me olemme pitäneet viidessä ottelussa neljä nollapeliä [Valioliigassa], ja se on poikkeuksellista puolustuslinjalta.

Slot oli aiheesta kysyttäessä otettu siitä, että Alexander-Arnold oli kehunut hänen rakentavaa kritiikkiään. Hollantilaisluotsi korosti, että Alexander-Arnold ei olisi saavuttanut kaikkea saavuttamaansa, jos hän olisi huono puolustaja.

– Tiedän vain, että puhumme pelaajasta, joka on voittanut Mestarien liigan ja liigamestaruuden, sanoi Slot ESPN:n mukaan.

– Minulle on selvää, että hän on ollut hyvä puolustaja koko ikänsä. Kyse ei ole siitä, pystyykö hän tekemään asioita. Kyse on enemmänkin hänen keskittymisestään.

LUE MYÖS