Liverpool teki keskiviikkoiltana selvää jälkeä West Hamista liigacupissa. Liverpool voitti ottelun 5-1 ja eteni kilpailun neljännelle kierrokselle.

Federico Chiesa pelasi keskiviikkona ensimmäistä kertaa Liverpoolin avauskokoonpanossa.

Chiesa oli aiemmin tullut muutaman kerran penkiltä kentälle, mutta West Hamia vastaan luvassa oli ensimmäinen paikka joukkueen avauksessa. Chiesa esiintyi edukseen, pelasi noin tunnin ja syötti yhden maalin.

Liverpoolin päävalmentaja Arne Slot oli tyytyväinen Chiesan peliesitykseen. Slot muistutti, ettei Chiesa ollut pitkään aikaan pelannut niin suuria minuutteja.

– Oli todella hienoa nähdä, että hän pystyi pelaamaan jo tunnin verran. On muistettava, ettei hän pelannut juuri ollenkaan viimeisen kolmen tai neljän kuukauden aikana. Tämä oli tärkeää hänelle. Hän pääsee paremmin kiinni pelirytmiin ja saa minuutteja. Chiesa antoi maalisyötön, vaikka kyseessä olikin maalia kohti suuntautunut laukaus, joka johti Diogo Jotan maaliin.

– Chiesa teki todella kovasti töitä. Mielestäni on normaalia, ettei hän ole vielä täydessä iskussa. Hänen on totuttava uuteen seuraan, joukkuetovereihin ja pelitapaan. On kuitenkin hienoa nähdä, miten valmis hän on jo pelaamaan, joten voimme tarvittaessa käyttää häntä.

LUE MYÖS