Trent Alexander-Arnoldin sopimustilanne puhuttaa. 

Alexander-Arnoldin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä seuran jatkosopimustarjous miellytä pelaajaa. On hyvin mahdollista, että Alexander-Arnold vaihtaa ensi kesänä maisemaa vapaana agenttina. Real Madrid on laitapuolustajan kintereillä.

Pelaajaurallaan 200 ottelua Liverpoolissa pelannut Glen Johnson syyttää seuraa huonosta jatkosopimustarjouksesta. Johnson kertoi Mirrorin haastattelussa mielipiteensä Alexander-Arnoldin tilanteesta.

– Alexander-Arnold on paikallinen poika, eikä hän jättäisi Liverpoolia huonoissa tunnelmissa. Hän on viettänyt seurassa yli 20 vuotta ja on ollut aina hyvin ammattimainen, eikä ole koskaan tapellut seuran kanssa. Alexander-Arnold on voittanut kaiken mahdollisen Liverpoolissa. Liverpool on tarjonnut hänelle sellaista jatkosopimusta, jota ei kannata allekirjoittaa. Syy on seuran ja uskon kannattajien ymmärtävän, jos Alexander-Arnold lähtee. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja olen varma, että hän lähtisi hyvissä tunnelmissa pois Liverpoolista.

Johnson toivoo Alexander-Arnoldin jäävän Liverpooliin, mutta tiedostaa, ettei Real Madridin tarjouksesta ole helppo kieltäytyä.

– Mielestäni kuitenkin ideaali tilanne olisi sellainen, että hän lopettaisi uransa Liverpoolissa. Jos siirryt Real Madridiin, voitat varmasti pokaaleja. Se on varmaa. Liverpool ei ole tuollaisessa tilanteessa, mutta on silti kykeneväinen voittamaan niitä. Alexander-Arnoldille kyse ei ole koskaan rahasta, koska tuolla tasolla kaikille maksetaan todella hyvin. Hän haluaa pokaaleja ja Real Madrid tarjoaa niitä, mutta kannattajat haluaisivat Alexander-Arnoldin jäävän Liverpooliin.

LUE MYÖS