Manchester United valmistelee sopimusneuvotteluja keskikenttäpelaaja Kobbie Mainoon ja laitahyökkääjä Amad Diallon kanssa, kertoo Sky Sports.

Mainoon, 19, nykyinen diili päättyy vasta kesällä 2027 ja sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta. United haluaa kuitenkin palkita nuorukaisen hänen hienoista esityksistään paremmalla diilillä.

Manchesteriläisten oma kasvatti teki viime kaudella näyttävän läpimurron edustusjoukkueeseen, ja Mainoo kutsuttiin myös Englannin EM-kisaryhmään.

Diallon, 22, tilanne on akuutimpi siinä mielessä, että hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen, joskin myös se sisältää jatko-option.

Osapuolet suhtautuvat tilanteeseen maltillisesti. Norsunluurannikon maajoukkuelaituri viihtyy Old Traffordilla ja kokee olevansa arvostettu jäsen joukkueessa.

Diallo siirtyi Manchester Unitediin tammikuussa 2021 Atalantasta, joka voi kuitata kaupasta bonusten myötä 40 miljoonaa euroa.

Hän on käynyt viime vuosina lainalla Rangersissa ja Sunderlandissa, mutta alkaneella kaudella Diallo on ollut säännöllisesti Unitedin pelaavassa kokoonpanossa. Elokuussa hänet valittiin manchesteriläisten kuukauden pelaajaksi.

LUE MYÖS