Liverpoolin laitahyökkääjä Luis Díaz sanoo, että joukkue yrittää voittaa kaiken uuden päävalmentajansa Arne Slotin debyyttikaudella.

Slot, 46, astui kesällä isoihin saappaisiin, kun hän korvasi Liverpoolin rakastetun käskyttäjän Jürgen Kloppin, joka voitti seurassa kaiken.

Kloppin viimeinen kausi oli tuloksellisesti pienoinen pettymys, kun palkintokaappi täydentyi ainoastaan liigacupin pystillä. Saksalaisluotsi jätti kuitenkin seuraajalleen hyvän joukkueen, joka on osoittanut kauden ensimmäisinä viikkoina, että se kykenee taistelemaan pokaaleista usealla rintamalla.

Slot on ehtinyt johdattaa Liverpoolin seitsemään otteluun, joista punapaidat ovat voittaneet kuusi. Toistaiseksi ainoa tappio tuli toissa viikolla Valioliigassa Nottingham Forestia vastaan. Mestarien liigassa Liverpool aloitti urakkansa kaatamalla AC Milanin vieraissa 3-1. Mainittujen kilpailun lisäksi Anfieldin isännät ovat luonnollisesti mukana myös Englannin cup-kilpailuissa.

Díaz, 27, on ollut alkukaudesta iso osa Liverpoolin menestystä tehden Valioliigassa viisi maalia ja syöttäen yhden. Kolumbialaislaituri ei epäröinyt, kun häneltä kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, voiko Liverpool taistella tällä kaudella liigamestaruudesta.

– Kyllä, kyllä. Meidän on yritettävä ja me yritämme voittaa jokaisen kilpailun, jossa olemme mukana tällä kaudella. Tällä kaudella yritämme voittaa kaiken.

– Sen eteen me teemme töitä. Sitä valmentaja haluaa ja sitä me haluamme, koska viime kaudella emme pystyneet siihen.

Díaz on todella nauttinyt työskentelystä Slotin alaisuudessa.

– Valmentajana hän on ollut loistava siitä päivästä lähtien, kun saavuin paikalle. Suhteemme on ja tulee edelleen olemaan todella hyvä.

– Hän on hyvin tarkkaavainen asioista, joita sinun täytyy parantaa, mutta hän myös kehuu sinua hyvistä asioista, joita teet. Hän on siinä mielessä hyvä valmentaja. Hän laatii hyviä suunnitelmia pelejä varten, ja sen näkee heijastuvan tuloksiimme. Olemme osoittaneet paljon laatua ensimmäisissä peleissämme.

LUE MYÖS