Manchester Unitedin toimitusjohtaja Omar Berrada on kertonut henkilöstölle, että tavoitteena on voittaa Valioliigan mestaruus vuonna 2028, seuran perustamisen 150-vuotisjuhlavuonna.

Berrada puhui työntekijöille Old Traffordilla viime keskiviikkona pidetyssä kokouksessa ja kertoi osaomistaja Sir Jim Ratcliffen ja jalkapallojohdon yhteisistä tavoitteista.

Berrada kertoi henkilökunnalle ”Project 150” – projektista. Seura perustettiin nimellä Newton Heath vuonna 1878, ja sen nimi muutettiin Manchester Unitediksi vuonna 1902.

– Se ei ole kymmenen vuoden suunnitelma. Kannattajien kärsivällisyys loppuisi, jos se olisi kymmenen vuoden suunnitelma. Mutta se on ehdottomasti kolmen vuoden suunnitelma päästä sinne, sanoi Berrada Athleticin mukaan.

– Ei ole järkevää ajatella, että pelaisimme ensi vuoteen mennessä yhtä hyvää jalkapalloa kuin Manchester City pelasi Real Madridia vastaan viime kaudella. Ja jos annamme ihmisille vääriä odotuksia, he tulevat pettymään. Tärkeintä on siis meidän kehityskaaremme, jotta ihmiset näkevät, että edistymme.

– Uskoakseni seuran 150-vuotisjuhlavuosi on vuonna 2028… jos meidän kehityskaaremme johtaa erittäin hyvään paikkaan tuollaisessa aikataulussa, olisimme hyvin tyytyväisiä siihen. Koska ei ole helppoa tehdä Manchester Unitedista maailman parasta jalkapallojoukkuetta.

– Manchester Unitedin perimmäinen tavoite – ja se tulee aina olemaan – on kilpailla Valioliigan ja Mestarien liigan voitosta. Olemme yksi maailman suurimmista seuroista.

Kirjoitushetkellä Manchester United on viiden kierroksen jälkeen Valioliigassa 11. sijalla, kuusi pistettä perässä sarjakärki Manchester Cityä.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Manchester United chief executive Omar Berrada has told staff that the aim is to win the Premier League title in 2028, for the 150th anniversary of the club being formed.

Berrada, who officially joined from rivals Manchester City in June, addressed employees during a meeting at…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS