Valioliiga jatkuu kierroksen kuusi merkeissä lauantaina. Tässä tekstissä käsitellään Wildcardin mahdollisuutta sekä toimituksen joukkuetta.

Wildcard

Kun useamman joukkueen ottelukalenteri vaihtuu helposta haastavaksi tai toisin päin, useampi manageri käyttää Wildcard-pelimerkkinsä tällä viikolla. Toimituksen joukkue ei kuitenkaan tule käyttämään omaa pelimerkkiään vielä tällä viikolla.

Johtuen uudesta säännöstä, jonka mukaan ilmaisia siirtoja voi kerätä talteen korkeintaan viisi aiemman kahden sijasta, joukkuetta voi muokata pelkästään ilmaisten siirtojen avulla aikaisempaa laajemmin. Toimituksen joukkue on käyttänyt kaikki kolme ilmaista siirtoaan sekä yhden, neljä pistettä maksavan siirron suurimpien ongelmien korjaamiseksi. Siirrot tehtiin alkuviikosta johtuen pelaajien jatkuvasta hintojen muutoksesta.

Alkuviikon jälkeen on kuitenkin ilmennyt uusia ongelmia, jotka vaikuttavat todennäköisesti useaan manageriin. João Pedron kolhun on todettu olevan astetta vakavampi, ja brasilialainen on varmuudella sivussa ainakin tulevan viikon, ja todennäköisesti myös seuraavan. Lisäksi David Raya loukkaantui ottelussa Manchester Cityä vastaan, eikä espanjalaisen pelikunnosta ole vielä tietoa.

Mikäli managerin tarvitsee käyttää yli kaksi maksullista siirtoa muokatakseen joukkueesta optimaalisen tuleville viikoille, kannattaa Wildcard-pelimerkki käyttää. Muussa tapauksessa Wildcard kannattaa säilyttää tulevaisuuden varalle. Vaikka useampi manageri onkin tehnyt päätöksen käyttää pelimerkki, on hyvä muistaa, että jokaisen joukkueen tilanne on ainutlaatuinen, ja managerin tulee arvioida joukkueen tarpeita itse.

Toimituksen joukkue

Toimituksen joukkue ryhmittyy peliviikolle 6 seuraavalla kokoonpanolla. Joukkueeseen ovat saapuneet Ollie watkins, Bryan Mbeumo, Morgan Rogers sekä Gabriel. Pankissa on rahaa tällä hetkellä £0.7m. Se käytetään uuden hyökkääjän hankintaan ensi viikolla, kun toimituksen joukkueella on ilmainen vaihtotapahtuma käytössä.

Iisakki Lehtonen

LUE MYÖS