Jonathan Rowe otti yllättävän harppauksen urallaan jätettyään Englannin kentät. Englantilaislaituri siirtyi Norwichista Ranskan Ligue 1 -seura Marseillen riveihin lainasopimuksella viime kesän siirtoikkunassa.

Rowe, 21, siirtyy Marseilleen pysyvästi ensi kesänä 17 miljoonan euron arvoisen ostovelvollisuuden myötä. Nuoren lahjakkuuden minuutit Ranskassa ovat toistaiseksi jääneet neljään esiintymiseen vaihtopenkiltä, mutta avausmaali tuli jo tehtyä.

– Olen aina avoin asioille ja hyvin kunnianhimoinen. Haluan pois mukavuusalueeltani, koska siellä kehittyy eniten. Perheeni ja ystäväni halusivat minun jäävän Englantiin. Marseilleen tulo oli minun päätökseni, Rowe kertoi L’Equipelle.

Rowe mainitsee esikuvakseen nuorena huipulle nousseen Raheem Sterlingin. Hän näkee Englannin maajoukkuehyökkääjässä myös samankaltaisuuksia oman pelinsä kanssa.

– Hän osoitti monille maamme nuorille pelaajille, että on mahdollista päästä suuriin seuroihin ja maajoukkueeseen. Me pidämme Raheemista ja hän on meille roolimalli, Rowe kehui esikuvaansa.

– Hänen pelitapansa on samankaltainen omani kanssa. Nopea ja suoraviivainen. Myös minä teen maaleja laidalta.

LUE MYÖS!