Mikel Arteta kiistää riidan oppi-isänsä Pep Guardiolan kanssa. Arsenalin päävalmentaja kommentoi välejään Manchester Cityn espanjalaisluotsiin lauantain Leicester-ottelun jälkeen.

Arteta työskenteli Guardiolan apuvalmentajana kolmen ja puolen vuoden ajan ennen siirtymistään Arsenalin peräsimeen. Espanjalaiset ovat olleet viime vuodet suurimpia kilpailijoitaan Arsenalin haastettua Cityn jo kahdesti Valioliigan mestaruudesta.

Arteta kommentoi lehdistölle viime viikon sunnuntain keskinäisen 2-2-tasatuloksen jälkeen, että hänellä oli ”kaikki tieto” käsissään Citystä. Guardiola puolestaan sanoi perjantaina, että hänet on ”yllytetty sotaan” Arsenalia vastaan.

Artetan mukaan valmentajakaksikon välit ovat edelleen toisiaan kunnioittavat.

– Olen ihaillut häntä 10-vuotiaasta asti. Kunnioitan häntä syvästi. Olen kiitollinen kaikesta, jota hän on minulle tehnyt ja tekee edelleen, Arteta kommentoi BBC:n mukaan.

– Jos joku haluaa vahingoittaa suhdettamme. se ei ole minun käsissäni. Se syvä kunnioitus on molemminpuoleinen. Guardiola tietää sen ja hänen valmennusryhmänsä myös, koska puhun heidän kanssaan siitä edelleen.

Arsenal nousi eilen tasapisteisiin Cityn kanssa voitettuaan Leicesterin kotona 4-2-lukemin. Liverpool on kaksikkoa yhden pisteen edellä.

LUE MYÖS!