Jurrien Timber tunnustaa nykyisen pelimäärän olevan pelaajien terveydelle vaarallinen. Arsenalin hollantilaispuolustaja kommentoi pukukopeissa suureksi puheenaiheeksi noussutta ongelmaa.

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Rodri mainitsi aiemmin syyskuussa pelaajien olevan lähellä lakkoa protestina ottelukalenteria vastaan. Viime viikolla vahvistui, että espanjalaisen kausi päättyi Arsenal-ottelussa kärsittyyn polvivammaan.

Timber koki itse Rodrin kohtalon viime kaudella. Avauskierroksella polvivamman saanut hollantilainen menetti koko ensimmäisen kautensa Arsenalissa esiintyen vain kahdessa valioliigaottelussa.

Timber allekirjoittaa Rodrin sanat.

– Se on tällä hetkellä suuri puheenaihe pukukopeissa. Ei vain Cityssä ja Liverpoolissa, vaan myös meidän kopissamme. En pelannut viime kaudella, joten nautin nyt tästä. Minä en tule valittamaan, mutta ymmärrän mistä tässä on kyse, Timber kommentoi BBC:n mukaan.

Mestarien liigan uusi formaatti toi mukanaan kaksi lisäpeliä jokaiselle joukkueelle. Valioliigaseuroista Manchester City ja Chelsea tulevat jatkamaan kauttaan vielä kesäkuussa kuukauden mittaisessa laajennetussa seurajoukkueiden MM-turnauksessa Yhdysvalloissa.

Timber myöntää, että kuormitus kasvattaa riskejä vakaville loukkaantumisille.

– Se on mielestäni rehellisesti sanottuna vaarallista. Me pelasimme Cityä vastaan viime viikolla ja he pelasivat kaksi päivää myöhemmin uudelleen. Se on liikaa, Arsenal-puolustaja lisäsi.

LUE MYÖS!