Gary Neville ei ollut järin tyytyväinen näkemäänsä katsoessaan Manchester Unitedin ja Tottenhamin välistä valioliigaottelua sunnuntaina. United jäi kotonaan jyrän alle lukemin 0-3.

– Unitedin ensimmäinen puoliaika oli aivan häpeällinen! Todennäköisesti yksi surkeimmista puoliajoista, mitä olen [päävalmentaja Erik] ten Hagin aikana nähnyt ja se kertoo jotain, Neville sanoi Sky Sportsin lähetyksessä puoliajalla.

– Ten Hag ei voi uskoa silmiään. Minä en voi uskoa silmiäni. Ihan kauheaa. [Unitedin] pelaaminen on todella huonoa.

– Enkä edes puhu maalinteon ongelmista, vaan ihan perusasioista. Pakka on ihan levällään.

– Arvelen, että aamulla nähtiin paremmin pelaavia Sunnuntai-liigan joukkueita kuin miten United pelasi ensimmäisen puoliajan. Pubifutiksessa.

Pelin jälkeen Nevillen tilitys jatkui.

– Tottenham pelasi loistavasti ensimmäisestä minuutista lähtien, Neville sanoi.

– Unitedilta ensimmäinen puoliaika oli kuvottava. Valmentajan ja joukkueen ympärillä on nyt aika paljon kysymyksiä.

Neville myös kyseenalaisti Christian Eriksenin muutaman päivän takaiset kommentit, joissa kokenut keskikenttämies vihjasi joukkueen huonosta motivaatiosta.

– Pelaajien on nyt päätettävä, mitä he haluavat tehdä. Heidän on saatava homma kuntoon, Neville sanoi.

Ja mitä tulee ten Hagin asemaan…

– Tällaisen ottelun jälkeen tilanne muuttuu hyvin haastavaksi. Ten Hagilla oli valtavat paineet jo viime kaudella. He päättivät tukea ten Hagia ja antoivat hänelle käyttöön merkittävän määrän rahaa pelaajahankintoihin.

– Tämä oli nyt merkittävä hetki. United oli niin huono kuin olla ja saattaa. Hänen on saatava kurssi kääntymään todella nopeasti.

LUE MYÖS