Paul Scholes ei pidätellyt kritisoidessaan Manchester Unitedin tämän hetken tilannetta.

Eikä Scholes toki ainoa ole. Unitedin entisistä pelaajista myös Gary Neville, Rio Ferdinand ja Roy Keane ovat haukkuneet hyvin suorasanaisesti päävalmentaja Erik ten Hagin johtamaa joukkuetta.

– Ei heistä tiedä, miten he aikovat pelata. Ei tiedä, hakevatko vastahyökkäyksiä, vetäytyvätkö alas vai aikovatko hallita palloa. Mitään punaista lankaa ei ole. Se on kuin joukkue, jolla ei olisi valmentajaa, Scholes sanoi SuperSportille.

Erik ten Hag on ollut puikoissa nyt yli kaksi vuotta. Kun Ange Postecoglou oli ollut vasta viikon Tottenhamin päävalmentajana, kaikki saattoivat jo nähdä, miten Tottenham haluaa pelata.

– Meillä [Unitedissa] pelaajat näyttävät kuolleilta. He näyttävät täysin epätietoisilta siitä, mitä heidän pitäisi tehdä kentällä. Ei ole minkäänlaista intoa. Kentällä touhu on välillä ihan sekopäistä.

Scholes oli myös hyvin kriittinen Matthijs de Ligtiä kohtaan. United osti hollantilaistopparin Bayern Münchenistä viime kesänä 45 miljoonalla eurolla. Scholesin mukaan ne rahat olisi voinut jättää tuhlaamatta.

– Kun uusi pelaaja hankitaan, hankinnan pitäisi lähtökohtaisesti olla paljon parempi kuin se pelaaja, jonka tilalle tämä hankittu pelaaja tulee. En näe juuri mitään eroa, Scholes sanoi.

– De Ligt tuli [Harry] Maguiren tilalle, mutta ei siinä kauheasti eroa näy.

Scholesilta kysyttiin vielä suoraan, onko de Ligt ollut hänen mielestään Maguirea parempi.

– Ei missään nimessä.

LUE MYÖS