Trent Alexander-Arnoldin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Liverpool-kasvatti voi siten vaihtaa maisemaa vapaana agenttina ensi kesänä. Laitapuolustaja saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

Alexander-Arnoldin tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään, mutta Liverpool ei ole vieläkään onnistunut tekemään jatkosopimusta ehdottoman avainpelaajansa kanssa.

Liverpool-legenda Jamie Carragher kertoi mielipiteensä Alexander-Arnoldin tilanteesta.

– En tiedä, mitä tuleman pitää. Olen varma siitä, että Liverpool on valmis tekemään hänestä kenties koko joukkueen parhaiten palkatun pelaajan. Hän ansaitsee sen. Alexander-Arnold on huipputalentti. Kyse on siitä, katsooko hän muita vaihtoehtoja. Olen varma, että muut seurat ovat kiinnostuneita hänestä. Alexander-Arnold voi lähteä vapaana agenttina, mutta on vaikea kuvitella montaakaan seuraa, joilla olisi suuremmat mahdollisuudet Mestarien liigan voittamiseen kuin Liverpoolilla, Carragher muistutti Liverpool.comille.

Real Madrid on tiettävästi kiinnostunut Alexander-Arnoldista. Carragher tiedostaa jatkosopimuksen todennäköisyyden pienenevän jatkuvasti.

– En usko Real Madridin olevan kiinnostunut Mohamed Salah’sta tai Virgil van Dijkistä heidän ikänsä vuoksi, mutta uskon Real Madridin olevan Alexander-Arnoldin kintereillä. Sinun on luotettava hänen jatkoonsa entistä vähemmän niin pitkään kuin tilanne jatkuu tällaisena, koska Liverpool haluaisi julkaista hänen jatkosopimuksensa. Kukaan ei halua tällaisen tilanteen venyvän pidemmälle, joten mitä pidempään tämä kestää, sitä vähemmän luotan Alexander-Arnoldin jatkoon.

LUE MYÖS