Aston Villa jatkoi loistavaa alkukauttaan keskiviikkoiltana kaadettuaan Bayern Münchenin Mestarien liigassa maalein 1-0.

Jhon Durán viimeisteli ottelun ainokaisen. Durán, 20, on tehnyt alkukaudella jo kuusi maalia.

Aston Villa on voittanut kummatkin Mestarien liigan ottelunsa, sillä se voitti avauskierroksella Young Boysin vieraskentällä 3-0.

Unai Emery oli luonnollisesti hyvin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. Bayernin kaataminen Mestarien liigassa ei ole jokapäiväistä herkkua. Tavoite on päästä suoraan neljännesvälieriin, eli sijoittua kahdeksan parhaan joukkoon liigavaiheessa.

– Haluamme pelata jatkuvasti eurokentillä. Kilpailemme todella hyvin ja onnistuimme voittamaan Bayernin. Ehkä voimme päästä kahdeksan parhaan joukkoon. On todella tärkeää olla puolustuksellisesti vahva joukkue. Emiliano Martínez, Diego Carlos ja Ezri Konsa pelasivat loistavan pelin.

– Meillä on kuusi pistettä ja se on hyvin tärkeää. Vielä on kuusi peliä pelaamatta ja 18 pistettä nappaamatta. Meidän on yritettävä valmistautua mahdollisimman hyvin seuraavaan Bologna-otteluun, nostettava tasoamme ja vaatimuksiamme ja samalla parantaa peliämme.

Aston Villa isännöi Manchester Unitedia sunnuntaina Valioliigassa.

LUE MYÖS