Manchester Unitedin heikohko saldo jatkuu, joskin pahempaakin – ja sitä ennen parempaakin – oli tarjolla. Eurooppa-liigan vierasottelussa Portoa vastaan United oli pitkään 2-3-tappiolla, mutta nousi lisäajalla vaihtomies Harry Maguiren maalilla tasoihin.

United aloitti ottelun erinomaisesti. Marcus Rashford taiteili avausmaalin jo seitsemännellä peliminuutilla, ja 20 minuutin kohdalla vieraat johtivat 2-0 Rasmus Højlundin osuttua Rashfordin esityöstä.

Mutta sitten kuvaan astui jälleen Unitedin puolustuspelaaminen.

Vartti Unitedin 2-0-maalista, ja peli olikin 2-2. Erityisen vaikea pideltävä Unitedin puolustukselle oli Samu Omorodion, joka iski 2-2-tasoituksen ja toisella puoliajalla 3-2-osuman.

Unitedin pelaajista puhtaat paperit voi antaa oikeastaan vain André Onanalle ja Rashfordille, joka jostain syystä otettiin puoliajalla vaihtoon. Kenties syynä oli loukkaantuminen, mikä vaikeuttaisi Unitedin tilannetta entisestään. Tilannetta vaikeuttaa myös Bruno Fernandesin ulosajo. Unitedin pelinrakentaja passitettiin nyt jo toisessa peräkkäisessä ottelussa suihkun puolelle.

Tulevana viikonloppuna Unitedin tilanne ei helpotu lainkaan, sillä joukkue matkustaa Valioliigassa Aston Villan vieraaksi ennen kuin maaottelutauko alkaa.

Konferenssiliigan puolella Chelsea jyräsi omassa ottelussaan belgialaisen Gentin yli maalein 4-2. Maaleista vastasivat Renato Veiga, Pedro Neto, Christopher Nkunku ja Kiernan Dewsbury-Hall.