Mikel Merino siirtyi elokuussa Real Sociedadista Arsenaliin. Arsenal maksoi keskikenttäpelaajasta noin 32 miljoonaa euroa.

Merino debytoi Arsenalin paidassa tiistaina, kun joukkue voitti PSG:n Mestarien liigassa 2-0. Merino loukkasi olkapäätään heti siirtonsa jälkeen, jonka vuoksi debyytti venähti vasta lokakuun alkuun.

Espanjan A-maajoukkueeseen kuuluva Merino on vaikuttunut siitä, miten Mikel Artetan miehistö harjoittelee. Merino ei ole koskaan nähnyt mitään samanlaista.

– Se on jotain uskomatonta. Täällä tehdään asioita, joita en ole koskaan nähnyt urallani. Nämä metodit ovat minulle täysin uusia, joten niihin sopeutuminen ottaa hieman aikaa. Samaan aikaan tiedostavat pääseväsi sitten uudelle tasolle, koska täällä sinua haastetaan joka ikinen päivä. Ei ainoastaan fyysisesti, vaan myös mentaalisesti. Se tekee sinusta mentaalisesti todella terävän ja se näkyy myös kentällä, Merino sanoi Guardianille.

– En halua sanoa kaikkea, mitä siellä tehdään, mutta et lepää missään vaiheessa. Sinua haastetaan koko ajan erilaisilla stimulaatioilla ja sen avulla olet koko ajan tietoinen siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Arsenalin kausi jatkuu lauantaina, kun se isännöi Aaron Ramsdalen Southamptonia Valioliigassa.

LUE MYÖS