Gareth Southgate on ollut työttömänä muutaman kuukauden ajan.

Southgate jätti Englannin A-maajoukkueen päävalmentajan paikan kesän EM-lopputurnauksen jälkeen. Sopimus olisi kattanut vielä syksyn Nations Leaguen, mutta Southgate päätti astua sivuun finaalitappion jälkeen.

Southgatea on sittemmin yhdistetty Manchester Unitedin päävalmentajan pestiin. Manchester Unitedin alkukausi on mennyt penkin alle, eikä Erik ten Hag voi olla luottavainen työpaikkansa suhteen.

Gary Neville kokee, ettei Southgate sopisi Manchester Unitedin päävalmentajaksi.

– Sanoin jo viime kaudella, etten ole koskaan nähnyt Souhtgatea sopivana valmentajana Manchester Unitedille tai Manchester Unitedia sopivana seurana Southgatelle. En ole koskaan pitänyt sitä sellaisena asiana, jonka seura tekisi. Ainoa näkemäni yhteys on se, että Dan Ashworth on tehnyt töitä Southgaten kanssa, ja Southgate teki todella hyvää työtä maajoukkueessa, Neville sanoi It’s Called Soccer -podcastissa.

– Uskon, ettei Manchester Unitedin kannattajat olisi innoissaan tästä. Southgate voisi tehdä saman kuin maajoukkueessa, jos hän tulisi Manchester Unitediin seuraavan vuoden aikana. Hän muuttaisi täysin ihmisten ajatusmaailman.

– Ihmiset olisivat skeptisiä Southgatesta, mutta niin he olivat silloinkin, kun hän siirtyi maajoukkueen peräsimeen. Southgate tietäisi kannattajien skeptisyyden. Hän tietäisi myös sen, ettei hän olisi kannattajien näkökulmasta kaikkein mielenkiintoisin valinta Manchester Unitedin päävalmentajaksi.

LUE MYÖS