West Ham palkkasi Julen Lopeteguin uudeksi päävalmentajakseen kesällä.

Lopetegui allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen West Hamin kanssa. 

Lopetegui nimesi Jarrod Bowenin West Hamin uudeksi kapteeniksi. Bowen, 27, on edustanut West Hamia neljän ja puolen vuoden ajan ja on noussut joukkueen todelliseksi tähtipelaajaksi. Bowen valittiin kesällä Englannin EM-kisajoukkueeseen.

Vielä viime kaudella West Hamin valmennustiimiin kuulunut Kevin Nolan kokee Lopeteguin tehneen virheen valittuaan Bowenin uudeksi kapteeniksi. Nolanin mielestä Bowen sai liikaa paineita niskaansa.

– Mielestäni hänelle on laitettu liian aikaisessa vaiheessa liikaa paineita. Bowen palasi EM-kisoista ja olemme nähneet, että siellä pelanneiden pelaajien kaudet ovat alkaneet varsin hitaasti. He yrittävät päästä kiinni uuteen kauteen. Bowen on saanut todella paljon paineita. Hän kykenee käsittelemään niitä. Bowen on loistava tyyppi ja esimerkillinen ammattilainen.

– Kun kuulin, että hänet valittiin kapteeniksi, ajattelin sen tulleen liian aikaisin ja se saattaisi vaikuttaa hänen peliinsä. Mietin, voisiko Bowen olla enää oma itsensä. Katsoessani hänen pelejään minusta tuntuu, että hän yrittää ottaa joukkuetta enemmän reppuselkään eikä ole keskittynyt olemaan vain oma itsensä ja siten paras mahdollinen pelaaja West Hamille, Nolan totesi BBC:lle.

LUE MYÖS