Ruud van Nistelrooy palasi kesällä Manchester Unitediin. 

Hollantilainen liittyi Erik ten Hagin valmennustiimiin ja työskentelee ten Hagin apuvalmentajana.

Manchester United on tuttu seura van Nistelrooylle, sillä entinen huippuhyökkääjä pelasi seurassa vuodet 2001-05. Van Nistelrooy voitti Manchester Unitedissa muun muassa Valioliigan mestaruuden ja maalikuninkuuden.

Viime kesänä United hankki Joshua Zirkzeen Bolognasta noin 42,5 miljoonalla eurolla. Zirkzee on viimeistellyt alkukaudella yhden maalin.

Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes ei ole varma, tiedusteliko Manchester United van Nistelrooyn mielipidettä Zirkzeestä ennen ostopäätöstä. 

Scholes kokee ten Hagin kontrollifriikiksi henkilöksi, eikä olisi yllättynyt, vaikkei van Nistelrooylla olisi ollut sananvaltaa Zirkzeen hankinnan suhteen.

– Valmentajat ovat kontrollifriikkejä. He haluavat tehdä kaiken mahdollisen. Ruudin on oltava osana rekrytointiprosessia. Hänen on oltava päättämässä sitä, minkälaisen kärjen seura hankkii. Jos Ruudilta olisi kysytty, en olisi varma, olisiko hän valinnut Zirkzeen. Tai Rasmus Højlundin, Scholes mietti Mirrorin haastattelussa.

– Pitää varmasti paikkansa, etteivät kärkimarkkinat olleet järin suuret, mutta silti sitä olettaisi, että Ruudin mielipidettä tiedusteltaisiin.

LUE MYÖS