West Ham pelaa vaikea alkukautta. 

Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on vain yksi voitto ja Valioliigan 14. sija. Julen Lopetegui sai laadukkaita vahvistuksia joukkueeseensa kesän siirtoikkunassa, mutta toistaiseksi West Hamin peliesitykset ja tuloskunto ovat jättäneet toivomisen varaa.

Viime viikonloppuna West Ham pelasi Brentfordin kanssa 1-1-tasapelin. Lopetegui otti tauolla Mohammed Kudusin vaihtoon. Lopetegui oli pettynyt Kudusin peliesitykseen. Athleticin saamien tietojen mukaan kaksikko otti verbaalisesti yhteen tauolla. Kudus koki saamansa kritiikin epäreiluksi.

Athleticin mukaan Lopetegui osoitti auktoriteettiaan otettuaan kenties joukkueensa parhaana pelaajana tunnetun Kudusin vaihtoon tappioasemassa. Kudus ei ole toistaiseksi avannut tehotiliään tällä kaudella. 

Ghanan A-maajoukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Kudus pelasi loistavan viime kauden West Hamissa. 45 otteluun syntyi 14 maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Athleticin saamien tietojen mukaan Kudusin nykyisessä sopimuksessa on 85 miljoonan punnan, eli reilun sadan miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa ensi kesänä.

LUE MYÖS