Englannin A-maajoukkueen väliaikaisvalmentaja Lee Carsley julkaisi torstaina joukkueensa lokakuun Nations Leaguen otteluihin. Englanti kohtaa lokakuussa Kreikan Wembleyllä ja Huuhkajat Töölössä.

Carsley ei valinnut Harry Maguirea joukkueeseensa. Maguire on jäänyt viime vuosina ulos maajoukkueesta ainoastaan loukkaantumisten vuoksi, mutta tällä kertaa kyseessä oli tekninen päätös.

Carsley perusteli ratkaisuaan lehdistötilaisuudessa. Carlseyn mukaan hän aikoo katsastaa uusia pelaajia loppusyksyn otteluissa.

– Tämä oli mahdollisuus katsastaa muita pelaajia. Tällä ei ole mitään tekemistä pelaajan vireen kanssa. Seuraavan kahden maajoukkueleirityksen aikana katsastan muita pelaajia. Kaikki ulos jääneet pelaajat olisivat voineet olla mukana joukkueessa, mutta näimme, miten hyödyimme syyskuussa freesistä, uudesta ja energisestä joukkueesta. En halua vain kopioida samaa joukkuetta jokaiseen leiritykseen. Haluan pelaajien kokevan ansainneen paikkansa joukkueessa.

Carsleyn mukaan Maguire on edelleen tärkeä osa Englannin maajoukkuetta.

– Pelaajat haluavat tietää pitkän tähtäimen tilanteensa maajoukkueessa, mutta olen kertonut heille, että nyt kyse on lyhyestä tähtäimestä. Olen tehnyt Maguiren kanssa töitä menneisyydessä ja hän oli todella positiivisella mielellä keskustelustamme. Kerroin hänelle päätökseni. Meillä on todella hyviä toppareita, jotka haluavat päästä pelaamaan. Maguire on edelleen tärkeä osa maajoukkuetta.

LUE MYÖS