Erik ten Hagin tulevaisuudesta ja asemasta Manchester Unitedin peräsimessä on puhuttu jo jonkun aikaa.

Manchester Unitedin alkukausi on sujunut surkeasti. Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on vain kaksi voittoa ja Valioliigan 13. sija. Lisäksi Manchester United on jäänyt tasapeliin kummassakin Eurooppa-liigan ottelussaan. 

Englantilaismedian mukaan Manchester United antanee ten Hagille potkut, jos joukkue häviää Aston Villalle sunnuntaina.

Manchester Unitedin osaomistaja Sir Jim Ratcliffe otti kantaa ten Hagin tulevaisuuteen. Ratcliffeltä kysyttiin, saako ten Hag potkut päävalmentajan paikalta.

– En halua vastata tuohon kysymykseen. Pidän ten Hagista. Mielestäni hän on todella hyvä valmentaja, mutta loppupeleissä kyse ei ole minun päätöksestäni, vaan seurajohdon, jonka on päätettävä, mikä on parasta joukkueelle monella eri tavalla. Urheilullisista asioista päättävä seurajohto on ollut kuitenkin kasassa vasta kesästä saakka. He eivät olleet täällä tammi-huhtikuussa.

Omar Berrada (toimitusjohtaja) ja Dan Ashworth (urheilujohtaja) tulivat tänne vasta heinäkuussa. He ovat olleet täällä vasta joitain viikkoja. Siksi heidän on tarkkailtava tilannetta voidakseen tehdä joitain suuria päätöksiä. Tavoitteemme on selkeä. Haluamme viedä Manchester Unitedin takaisin sinne, minne tämä seura kuuluu. On itsestäänselvää, ettemme ole siellä vielä, Ratcliffe totesi BBC:lle.

LUE MYÖS