Chelsea palkkasi Enzo Marescan päävalmentajakseen kesällä.

Mauricio Pochettino jätti Chelsean ja seura hankki Marescan Leicesteristä. Maresca onnistui johdattamaan Leicesterin takaisin Valioliigaan ja lähti astetta suurempiin ympyröihin.

Hyvin vauhdikkaasta kesän siirtoikkunastaan huolimatta Chelsea pelaa varsin hyvää alkukautta. Marescan miehistö on parhaillaan neljäntenä Valioliigassa. Kuudesta ottelusta tuloksena on neljä voittoa, tasapeli ja tappio. Sarjakärki Liverpool lähti viikonlopun kierrokselle kahden pisteen karkumatkalta.

Maresca ei kuitenkaan tavoittele mestaruustaistelua. Luotsi tiedostaa, miten suurella etumatkalla Manchester City ja Arsenal ovat kokonaiskuvaa katsottaessa.

– En usko voivamme kilpailla Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa. Uskon niin, koska emme ole valmiita siihen. Syy on se, että Manchester City on tehnyt töitä saman valmentajan kanssa yhdeksän vuoden ajan ja Arsenal viiden vuoden ajan. Tarvitset aikaa, jos haluat taistella tärkeistä asioista. Arsenal-PSG -ottelun jälkeen sitä kysyttiin myös Luis Enriquelta, joka sanoi eroksi sen, että Arsenalilla on ollut sama valmentaja viiden vuoden ajan, kun taas Enrique on ollut puolitoista vuotta PSG:ssä.

– Itse olen ollut Chelseassa kolme kuukautta. Puhumme todella suurista eroista. Olen vakuuttunut siitä, ettemme voi kilpailla tuollaisten seurojen kanssa. Tavoitteemme on kehittyä ja kuroa eroa hitaasti umpeen. Tällä hetkellä emme ole kuitenkaan valmiita siihen.

LUE MYÖS