Manchester Unitedilla on jo uusi valmentajanimi mielessä.

Manchester Evening News kertoo, että Thomas Tuchelista kaavaillaan korvaajaa Erik ten Hagille, mikäli hollantilaiselle päädyttäisiin antamaan potkut.

Tuchel oli jo kesällä United-johdon harkinnassa, mutta tuolloin seura päätyi jatkamaan yhteistä taivalta ten Hagin kanssa. Tuchel taas on yhä työttömänä ja sikäli houkutteleva vaihtoehto. Muut ten Hagin korvaajaehdokkaat työskentelevät parhaillaan muissa seuroissa.

MENin tietojen mukaan United-johto pitää palaverin tiistaina. On hyvin mahdollista, että kokouksessa punnitaan myös ten Hagin asemaa.

Ten Hag on valmentanut Unitedia toukokuusta 2022 lähtien. Hän on johdattanut seuran kerran FA Cupin ja kerran Liigacupin voittoon. Ten Hagin voittoprosentti on 55,20, millä hän sijoittuu seuran historiassa José Mourinhon ja Ole Gunnar Solskjærin väliin. Solskjærille annettiin aikaa 168 ottelua ja Mourinholle 144. Ten Hagilla on nyt otteluita kasassa 125.

Kuluvan kauden United on aloittanut mollivoittoisesti. Valioliigassa joukkue on seitsemän kierroksen jälkeen 14:ntenä kahdeksan pisteen potilla. Sarjakärki ja arkkivihollinen Liverpool on karannut jo kymmenen pisteen päähän. Eurooppa-liigassakin United on saanut kahdesta ottelusta kasaan vain kaksi pistettä.

LUE MYÖS