Manchester City sai muutama viikko sitten surkeita uutisia, kun kenties joukkueen tärkeimpänä pelaajana pidetty Rodri sai vakavan polvivamman.

Rodrin polven eturistisiteet repesivät ja keskikenttäpelaaja on loppukauden sivussa pelikentiltä. Rodrin menetys on Manchester Citylle suorastaan valtava.

Relevon saamien tietojen mukaan Manchester City haluaa hankkia Real Sociedadin Martín Zubimendin tammikuun siirtoikkunassa.

Manchester City on asettanut Zubimendin ehdottomaksi ykkösvaihtoehdokseen ja yrittää houkutella espanjalaisen Englannin kentille kesken kauden.

Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Zubimendi on viime vuosina hylännyt Liverpoolin, Arsenalin ja Bayern Münchenin tarjoukset jäädäkseen kasvattajaseuraansa Real Sociedadiin. Relevon mukaan Zubimendi ei ole tällä hetkellä halukas vaihtamaan maisemaa.

Manchester City kokee tarvitsevansa Rodrille korvaajan kesken kauden. Zubimendin nykyisessä sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostopykälä. Manchester City on valmis aktivoimaan sen tammikuun siirtoikkunassa.

LUE MYÖS