Manchester Unitedin alkukausi on mennyt penkin alle. 

Seitsemästä sarjaottelusta tuloksena on vain kaksi voittoa ja Valioliigan 14. sija. Manchester United on tehnyt toistaiseksi vain viisi maalia Valioliigassa. Vain sarjanousija Southampton on tehnyt vähemmän maaleja.

Manchester Unitedin seuralegenda Gary Neville otti kantaa joukkueen maalinteko-ongelmiin Stick to Football -podcastissa. Neville esitti muutaman syyn sille, miksei joukkue onnistu maalinteossa. Neville ei pidä sitä sattumana.

– Ensinnäkin Manchester United on todella huono joukkue erikoistilanteissa. Monet joukkueet tekevät paljon maaleja erikoistilanteista. Lisäksi onko joukkueessa tarpeeksi pelaajia, jotka tunnetaan maalinteosta? Ei. Joukkueessa on Marcus Rashford ja Bruno Fernandes, jotka ovat pelanneet pari hyvää kautta, mutta sen lisäksi joukkueessa ei ole maalinteosta tunnettavia pelaajia.

– Siinä vaiheessa, kun sinulla ei ole niitä, teet maalisi kombinaatioista ja pelitavan avulla. Silloin, kun sinulla ei ole niitäkään, et osaa tehdä oikea-aikaisia juoksuja boksiin. Nämä kaikki asiat johtavat siihen, ettei joukkue tee maaleja. Kyse ei ole vain huonosta vireestä.

Manchester Unitedin kausi jatkuu lauantaina 19.10., kun se isännöi Brentfordia Valioliigassa.

LUE MYÖS