Lee Carsley on antanut vihjeen tulevaisuudestaan Englannin päävalmentajana. Aiemmin U21-joukkuetta luotsannut Carsley puhui jatkostaan 3-1-voiton jälkeen vieraissa Suomesta sunnuntaina Kansojen liigan B-liigan ottelussa.

Carsley palkattiin Englannin väliaikaiseksi päävalmentajaksi, kun Gareth Southgate jätti tehtävänsä Saksan EM-kisojen jälkeen viime kesänä. FA antoi tilapäiskomentajalle kuuden ottelun koeajan Kansojen liigassa.

Carsley ei suoraan toistaiseksi myöntänyt, onko hänellä itsellään kiinnostusta jatkaa Englannin peräsimessä. Torstain 1-2-tappio kotona Kreikalle tuntui huonoksi häviäjäksi tunnustautuneelle valmentajalle pahalta.

– En ole juurikaan ajatellut sitä. Minun vastuullani oli kuusi ottelua ja olen tyytyväinen siihen. Tämä on etuoikeutettu asema. Olen nauttinut tästä, mutta en ole nauttinut viimeisestä kahdesta päivästä. En ole tottunut häviämään Englannin joukkueesssa. En sulata tappioita kovinkaan hyvin, Carsley kertoi ITV:n haastattelussa.

– Ihmiset yrittävät laittaa aina panoksensa yhdelle puolelle. Minä olen siinä keskellä. Pomoni ovat olleet selkeitä siitä, mitä he tarvitsevat minulta. Tämä työ ansaitsee valmentajan, joka on voittanut pokaaleja. Minä olen vasta matkalla sinne.

Englanti kohtaa viimeisissä Kansojen liigan otteluissaan marraskuussa Kreikan vieraskentällä ja Irlannin kotona. Tulevien MM-karsintojen päävalmentaja on vielä toistaiseksi auki.

Kansojen liigan B-liigan lohko 2 tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Kreikka GRE44009-112
2Englanti ENG43018-39
3Irlanti IRL41032-73
4Suomi FIN40042-100

LUE MYÖS!

 

LUE MYÖS!