Jesse Lingard pelasi Nottingham Forestissa kauden 2022-23.

Lingardin kausi oli vaikea ja hän kellotti lopulta vain reilut 900 peliminuuttia Valioliigassa. Lingard siirtyi sittemmin vapaana agenttina eteläkorealaisen FC Seoulin paitaan.

Manchester Unitedista tuttu Lingard kertoi Timesin haastattelussa jääneensä Nottingham Forestissa pienelle peliajalle mahdollisesti korkeiden bonusten vuoksi.

– Rakastin seuraa ja sen kannattajia, mutta tein nousun jälkeen yksivuotisen sopimuksen ja ottelukohtaiset bonukset olivat todella korkeita. Nottingham Forest huolestui Valioliigan taloussäännöistä ja kauden mittaan heidän piti rajoittaa rahojensa kuluttamista. Korkeat bonukset olivat mahdollisesti syy siihen, miksen päässyt kentälle tietyissä peleissä.

Lingard kärsi myös loukkaantumisista, jotka vaikuttivat peliesityksiin. Lingard pelasi Nottingham-kauden jälkimmäisellä puoliskolla vain hajaminuutteja.

– Minulla oli vaikeuksia myös fyysisellä puolella. Kärsin jännetulehduksista polvissani ja akillesjänteessä. Joskus pelasin kipujen kanssa ja joskus kivut olivat niin kovat, etten voinut pelata. Vammat vaikuttivat nopeisiin tilanteenvaihtoihin pallon kanssa. Juoksut vastustajan ohi tai tyhjään tilaan ovat iso osa peliäni.

LUE MYÖS