Lee Carsley puolustaa riskinottoaan Englannin maajoukkueessa. Väliaikaisvalmentaja sai kritiikkiä 1-2-tappion jälkeen kotona Kreikkaa vastaan Kansojen liigan B-liigan ottelussa torstaina. Carsley suunnittelee sunnuntain peliin Suomen vieraana muutoksia.

Daily Mailin tietojen mukaan Englannin avauksessa Helsingin olympiastadionilla nähtäisiin viisi uutta pelaajaa. Harry Kanen lisäksi Jack Grealishin, Angel Gomesin, Marc Guehin ja Kyle Walkerin odotetaan nousevan aloittavaan kokoonpanoon.

Carsleyn mielestä Englannin on päästävä pois omalta mukavuusalueeltaan, jotta maajoukkue voisi taistella 58 vuotta odotetusta arvokisavoitosta.

– Muuttaisinko jotakin? Ehkä. Tuloksen tietysti muuttaisin. En halua kuitenkaan katua kuukauden jälkeen, että pelasin liian turvallisesti. Tämä on suuri mahdollisuus, eikä vain itselleni, vaan koko valmennusryhmälle ja pelaajille kokeilla jotain erilaista, Carsley kommentoi Daily Mailin mukaan.

– Voimme mennä samalla joukkueella ja lähes samoilla pelaajilla, mutta emme voi tehdä samoja asioita. Meidän täytyy yrittää erilaisia asioita.

– Ihmisen vaistoissa on liiallinen turvallisuuden tunne. Minulle tärkeää oli päästä tämän jakson aikana pois mukavuusalueeltani. Minun täytyy kokeilla jotain, koska meidän täytyy asettaa itsemään asemaan, jossa voimme voittaa. On naiivia ajatella, että voisimme tehdä saman uudelleen ja odottaa erilaista lopputulosta.

Huuhkajat isännöi Englantia tänään kello 19:00 alkavassa ottelussa. Suomi on kolmen kierroksen jälkeen Kansojen liigan lohkossaan ilman pisteitä.

Kansojen liigan B-liigan lohko 2 tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Kreikka GRE44009-112
2Englanti ENG43018-39
3Irlanti IRL41032-73
4Suomi FIN40042-100

LUE MYÖS!