Benjamin Mendy paljastaa useiden Manchester Cityn edustusjoukkueen pelaajien osallistuneen ”seksijuhliin” hänen kanssaan. 30-vuotias laitapuolustaja hakee entiseltä seuraltaan 11 miljoonan punnan korvauksia maksamattomista palkoista.

City hyllytti Mendyn vuonna 2021, kun ranskalaista syytettiin neljästä raiskauksesta. Manchesterilaisseura kieltäytyi maksamasta pelaajan palkkoja tältä ajalta, kun hän odotti oikeudenkäyntiään.

Mendy vapautettiin viime vuonna kaikista syytteistään. Ranskalainen on vienyt palkkariidan Cityn kanssa oikeuteen.

– Lukuisat Manchester Cityn edustusjoukkueen pelaajat, mukaan lukien seuran kapteeni, olivat mukana minun järjestämissä juhlissa ja niissä, joihin osallistuin, Mendy kertoi kirjallisessa lausunnossaan Telegraphin mukaan.

– Me joimme kaikki alkoholia. Meillä oli kaikilla seksisuhteita niiden naisten kanssa. Me kaikki rikoimme koronaviruspandemian rajoituksia. Tämä ei ole selitys omalle käytökselleni, mutta on epäreilua, että Manchester City on ottanut vain minut silmätikukseen.

– Ero muihin Manchester Cityn pelaajiin ja minuun oli se, että minua syytettiin virheellisesti raiskauksesta ja jouduin julkisesti nöyryytetyksi.

– Minusta tuntuu, että seura yrittää rakentaa narratiivia, että minä olisin toiminut vastuuttomasti. Minun väitetty vastuuttomuus johti siihen, että minut pidätettiin rikoksista, joita en tehnyt. Haluan vain painottaa, etten tehnyt mitään eri tavalla kuin muut Man Cityn pelaajat.

Mendy ei paljastanut Cityn pelaajien nimiä, jotka osallistuivat hänen kanssaan juhliin. Brasilialainen keskikenttäpelaaja Fernandinho oli seuran kapteeni, kun poliisi kuulusteli Mendyä ensimmäisen kerran.

Cityyn vuonna 2017 AS Monacosta siirtyneen Mendyn sopimus päättyi vuonna 2023. Hän vietti seurassa kuusi vuotta.

Muita Mendyn City-ajan kapteeneja olivat Vincent Kompany ja David Silva.

Mendy edustaa nykyisin Lorientia Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

LUE MYÖS!