Liverpool-vahti Caoimhín Kelleherin karmea virhe maksoi Irlannille Kansojen liigan B-liigan vierasottelussa Kreikkaa vastaan sunnuntaina. Maajoukkuetoveri Troy Parrott puolustaa Kelleheriä 0-2-tappion jälkeen.

Kelleherin moka tuli ottelun lisäajalla, kun Irlanti oli maalin verran tappiolla. Maalivahti syötti pallon suoraan Petros Mantalosille, joka sijoitti ratkaisevan 2-0-maalin Kreikalle.

Irlannin hyökkääjä Parrott kertoo koko joukkueen tukevan Kelleheriä.

– Se on meille kaikille turhauttavaa, mutta emme voi sille mitään. Jokainen tekee virheitä. Caoimhín ei tee montaakaan, Parrott puolusti maajoukkuetoveriaan BBC:lle.

– Jokainen pukukopissa tukee häntä. En kuitenkaan usko hänen tarvitsevan sitä, koska hän on henkisesti vahva käsittelemään sen.

– On totta kai turhauttavaa antaa hyvällä joukkueelle tällaisia paikkoja, erityisesti tässä vaiheessa ottelua, kun me loimme itse hyviä tilanteita. Tämä on vaikeaa, mutta meidän on jatkettava eteenpäin.

Irlanti voitti torstaina Kansojen liigassa Suomen 2-1-lukemin vieraskentällä. Maa on B-liigan lohkossaan kolmantena kerättyään kolme pistettä.

Kansojen liigan B-liigan lohko 2 tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Kreikka GRE44009-112
2Englanti ENG43018-39
3Irlanti IRL41032-73
4Suomi FIN40042-100

LUE MYÖS!