Marc Cucurella pelaa kolmatta kauttaan Chelseassa. Chelsea hankki Cucurellan Brightonista 65 miljoonalla eurolla.

Cucurellan ensimmäinen kausi Chelseassa oli todella vaikea, eikä laitapuolustaja päässyt missään vaiheessa tasolleen. Sittemmin peliesitykset ovat parantuneet huomattavasti. 

Chelsean viime vuodet ovat olleet täynnä turbulenssia. Valmentajat ovat vaihtuneet jatkuvalla syötöllä ja jatkuvuus on loistanut poissaolollaan. Cucurellalla on ollut Chelseassa peräti viisi valmentajaa.

– Kahden Chelsea-vuoteni aikana minulla on ollut enemmän valmentajia kuin koko urani aikana. Thomas Tuchel, Graham Potter, Frank Lampard, Mauricio Pochettino, Enzo Maresca ja yhden pelin ajan myös Bruno Saltor. Marescalla on selvät ideat. Hän on saanut muutamassa viikossa asiat selväksi joukkueelle, Cucurella sanoi La Gazzetta dello Sportille.

– Haluamme menestyä hyvin cupeissa. Etenkin Konferenssiliigassa. Kukaan ei muista, voititko siellä Real Madridin vai armenialaisen Noahin. Valioliigassa tavoite on päästä Mestarien liigaan oikeuttavalle sijalle. Maresca on hyvä valmentaja, ja jos häntä kuunnellaan, voi hän viedä Chelsean sinne, mihin seura kuuluu.

Cucurella sai ensimmäisen Chelsea-kauden aikana valtavasti kritiikkiä.

– Kritiikki satutti minua. Jos menetät itseluottamuksen, tuntuu kuin et enää olisi kentällä. Siirryin Brightonista Chelseaan todella suurella siirtosummalla ja maksoin hintaa saamallani kritiikillä siitä, että joukkue oli huonossa iskussa. Loukkaannuin joulukuussa ja minulla oli aikaa miettiä tapahtunutta. Puhuin siitä henkilökohtaisen valmentajan kanssa ja osasin laittaa ongelmani perspektiiviin.

LUE MYÖS