Lee Carsley jättänee Englannin A-maajoukkueen väliaikaisvalmentajan pestin marraskuun maaotteluiden jälkeen.

Carsley on antanut ymmärtää, ettei hän halua nousta maajoukkueen pysyväksi päävalmentajaksi, vaan haluaa ennemminkin palata Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen peräsimeen. Telegraphin mukaan Carsley on jo ilmoittanut Englannin jalkapalloliitolle päätöksestään.

Englannin jalkapalloliitto etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa maajoukkueelleen. Telegraphin mukaan liitto on kiinnostunut muun muassa Eddie Howesta, Thomas Tuchelista ja Graham Potterista.

Roy Keane pitää mahdollisena, että joku kolmikosta saisi pestin, mutta ehdottaa liiton yrittävän houkutella Pep Guardiolan uudeksi maajoukkuevalmentajaksi.

– Tarjolla ei ole montaa vaihtoehtoa. Kaikista tärkeintä on valita oikea henkilö. Kaikilla heistä on mahdollisuus saada tuo pesti. Englannin jalkapalloliiton on saatava paras mahdollinen valmentaja. Oli se sitten kuka tahansa.

– Vaikuttaa siltä, ettei Carsley ole halukas jatkamaan pestissä. Sitten liiton on pidettävä kiirettä ja löydettävä paras vaihtoehto. Yrittäkää vakuuttaa Guardiola. Hän on paras, ja olkaa hänen kintereillään. Guardiolan sopimus päättyy ensi kesänä, Keane muistutti ITV:lle.

LUE MYÖS