Luis Díaz on edustanut Liverpoolia vajaan kolmen vuoden ajan.

Díaz, 27, pelasi loistavaa jalkapalloa siirtonsa jälkeen, mutta on kärsinyt loukkaantumisista ja epätasaisuudesta. Kausi 2022-23 meni täysin penkin alle, kun Díaz oli polvivamman vuoksi sivussa yli 30 ottelusta.

Laitahyökkääjä on viimeistellyt alkukaudella jo viisi maalia Valioliigassa. Arne Slot näyttää saavan kolumbialaisesta parhaan irti ja se näkyy tulostaululla.

Jamie Carragher myönsi ajatelleensa kesällä, että Liverpoolin olisi pitänyt hankkia Díazille korvaaja. Niin ei kuitenkaan lopulta käynyt.

– Kun ajattelen Liverpoolia, niin mietin aina, millä osa-alueilla voimme parantaa. Díaz pelasi todella hyvin siirtonsa jälkeen, mutta sitten hän kärsi muutamasta polvivammasta, emmekä nähneet yhtä hyviä peliesityksiä edellisen puolentoista vuoden aikana. Sitten sitä miettii, että kenties tarvitsemme uuden pelaajan samalle pelipaikalle. Ajattelin niin kesän siirtoikkunassa. Kesällä oli puhetta Anthony Gordonin hankinnasta, Carragher muistutti Liverpool.comille.

– Díaz pelasi todella hyvin Kolumbian paidassa kesän otteluissa ja nyt hän on ollut alkukaudella yksi Valioliigan parhaista pelaajista. Kun Díaz on tuossa iskussa, pidät hänestä kiinni, etkä mieti toisen pelaajan hankkimista. Se on fakta. Mielestäni hänen tasonsa oli vain pudonnut jonkun verran. Se johtui kenties loukkaantumisista. Ehkä uusi valmentaja on saanut hänestä hieman enemmän irti.

Carragher toivoo Liverpoolin pääsevän Díazin kanssa sopuun jatkosopimuksesta. Díazin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2027.

– Kun katsotaan, millä tasolla Díaz pelaa tällä hetkellä, Liverpoolin pitäisi tehdä hänen kanssaan uusi jatkosopimus.

LUE MYÖS