Manchester Cityn ykkösvahti Ederson sai kesän siirtoikkunassa hyvin merkittävän tarjouksen saudiarabialaiselta Al-Ittihadilta.

Al-Ittihad halusi hankkia Edersonin ja teki maalivahdista virallisen tarjouksen Manchester Citylle, mutta se ei kuitenkaan miellyttänyt englantilaisseuraa. 

Ederson olisi lähtökohtaisesti halunnut siirtyä valtavan palkkapussin perässä Saudi-Arabiaan, mutta Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola halusi pitää kiinni maalivahdistaan.

Guardiola ehti sanoa kesällä julkisuudessa, ettei pysty vannomaan sitä, että Ederson lopulta jäisi Manchester Cityyn. 

Ederson kertoi kesän tapahtumista TNT Sports Brasilin haastattelussa. Maalivahti myöntää, että saatu tarjous Saudi-Arabiasta oli suorastaan poikkeuksellinen.

– Minulla oli tarjous pöydällä. Se oli valtava ja poikkeuksellinen tarjous. Kävin lukuisia keskusteluja Guardiolan kanssa ja yksi niistä oli fundamentaalinen. Jäin Manchester Cityyn sen vuoksi, mitä hän sanoi minulle. Hän vakuutti minut ja ajattelin sitä, miten olen kehittynyt hänen alaisuudessaan. Kaikki ne asiat olivat todella tärkeitä sen suhteen, että lopulta jäin Manchester Cityyn, Ederson totesi.

LUE MYÖS