Bruno Fernandesin alkukausi on ollut varsin onneton.

Fernandes ei ole toistaiseksi avannut maalitiliään Manchester Unitedin paidassa. 11 otteluun on syntynyt neljä maalisyöttöä, mutta maaliverkot eivät ole vielä heiluneet. 

Joukkueen kapteenin peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa ja lisäksi Fernandes on saanut alkukaudella jo kahdesti punaisen kortin – joskin niistä ensimmäinen sittemmin peruttiin.

Jos Fernandesin alkukausi on ollut haastava, voi samaa sanoa Manchester Unitedista. Se on vasta 14. sijalla Valioliigassa.

Fernandes on parhaillaan Portugalin maajoukkueen mukana. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja myönsi lehdistötilaisuudessa, että maaleja on synnyttävä. 

– Haluan parantaa peliesityksiäni seurajoukkueessa. Minun on tehtävä jälleen maaleja. Minun on otettava vastuuta siitä. Olen keskikenttäpelaaja, joka tekee paljon maaleja ja vuosien saatossa olen tehnyt korkeita maalimääriä ja minun on vastattava odotuksiin. Minulla on myös omat standardit. En ole vielä tehnyt maalia tällä kaudella ja toivon onnistuvani siinä mahdollisimman nopeasti palatessani joukkueeseen. Minun on autettava joukkuetta takaisin voittojen pariin.

LUE MYÖS