Sir Jim Ratcliffen omistama INEOS-yhtiö nousi helmikuussa Manchester Unitedin osaomistajaksi.

INEOS otti vastuulleen Manchester Unitedin urheilullisen toiminnan. Ratcliffen yritys omistaa seurasta noin neljänneksen.

Manchester Unitedin pelaajalegenda David Beckham otti kantaa seuran tilanteeseen ja Ratcliffeen Rio Ferdinandin podcastissa. Beckham tiedostaa Manchester Unitedin kaivanneen muutosta.

– Mielestäni on selvää, että tarvitsemme muutoksen. Puhun Manchester Unitedin kannattajana. Mielestäni monet ihmiset ovat jo sanoneet sen, että seura tarvitsee muutoksen ja uuden perspektiivin siihen, miten seuraa johdetaan ja millaisia päätöksiä tehdään.

Beckham korostaa, miten tärkeänä hän pitää sitä, että Ratcliffe on pitkäaikainen Manchester Unitedin kannattaja. Beckham haluaa Manchester Unitedin nousevan takavuosien tasolle.

– Pidän paljon Jimistä. Olen tavannut hänet useasti vuosien saatossa. Meillä on yhteisiä ystäviä. Hän on seuran kannattaja ja lisäksi kyse on loistavasta bisnesmiehestä. Kaikista tärkeintä on se, että kannattajat huomaavat, miten paljon tämä seura merkitsee Jimille. Kannattajat ovat menettäneet uskonsa seurajohtoon vuosien saatossa. Jim sen sijaan huolehtii siitä, mitä hän haluaa tehdä ja luoda Manchester Unitedissa.

– Odotamme asioiden muuttuvan, mutta se vie oman aikansa. Mielestäni Manchester Unitedin kannattajat ovat olleet varsin kärsivällisiä vuosien varrella, mutta haluamme saada vanhat hyvät ajat takaisin. Haluamme niiden aikojen palaavan mahdollisimman nopeasti.

LUE MYÖS