Emile Smith Rowe jätti Arsenalin kesällä.

Fulham hankki Smith Rowen Arsenalista heinä-elokuun vaihteessa noin 31 miljoonalla eurolla.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelaa hyvää alkukautta Fulhamissa. Smith Rowe on viimeistellyt kaksi maalia Valioliigassa. Fulham-luotsi Marco Silva on antanut kesähankinnalleen paljon vastuuta ja Smith Rowe on noussut nopeasti joukkueen luottopelaajaksi.

Smith Rowe jäi viime vuosina Arsenalissa olemattomalle vastuulle. Se johti siirtoon.

– Edellisen kahden kauden aikana en ole pelannut niin paljon niin kuin olisin halunnut. Suurempi peliaika oli jatkuvasti mielessäni. Halusin vain pelata. Joskus sinun on mietittävä omaa parastasi. Haluan aina laittaa seuran etusijalle, mutta samalla sinun on itse oltava onnellinen. Arsenalin jättäminen oli kenties elämäni vaikein päätös. Puhuin perheeni kanssa ja päätimme sen olevan paras ratkaisu minulle, Smith Rowe totesi Telegraphille.

Smith Rowe on kärsinyt urallaan varsin merkittävistä loukkaantumisongelmista. Se lopulta johti siihen, ettei peliaikaa ollut enää luvassa Arsenalissa.

– Se on ollut todella vaikeaa. Olen kärsinyt loukkaantumisista ja sitten jäänyt ilman mahdollisuuksia, kun olen päässyt pelikuntoon. Toisaalta samaan aikaan Arsenal taisteli mestaruudesta, joten minun oli odotettava ja oltava kärsivällinen. Se oli vaikeaa. Perheeni tuki minua ja yritin pysyä mahdollisimman positiivisena. Jalkapallossa tapahtuu tällaisia asioita.

LUE MYÖS