Valioliiga palaa maajoukkuetauolta lauantaina peliviikon kahdeksan merkeissä. Tässä tekstissä käsitellään parasta kapteenia peliviikolle kahdeksan sekä toimituksen joukkuetta.

Kapteenin valinta

Peliviikko seitsemän oli ensimmäinen peliviikko hetkeen, kun managereilla oli päätös tehtävänä kapteenin kanssa. Kuten jälkiviisaana voidaan todeta, Bukayo Saka tai Cole Palmer olisivat olleet Erling Haalandia parempia vaihtoehtoja.

Tämä peliviikko on kuitenkin melko selkeä. Kapteeninnauhan saa käteensä toimituksen joukkueessa ansaitusti Haaland.

Haaland onnistui kahdesti maalinteossa maajoukkuetauolla, ja etenkin ottelussa Sloveniaa vastaan Haaland oli ilmiliekeissä.

Haaland ja City kohtaavat vieraissa Wolvesin, jonka päästettyjen maalien odottama on liigan neljänneksi huonoin heti kolmen nousijaseuran jälkeen. Haaland on tehnyt uransa aikana Wolvesia vastaan kahdeksan maalia, mikä on enemmän kuin mitään muuta seuraa vastaan. 

Haalandin pisteodottama on lisäksi tällä viikolla selkeästi peliviikon suurin. Muut huippupelaajat pelaavat huomattavasti haastavammissa otteluissa, mikä tekee Haalandista tälle viikolle parhaan vaihtoehdon kapteeniksi.

Toimituksen joukkue

Toimituksen joukkue ryhmittyy peliviikolle kahdeksan yllä olevalla kokoonpanolla. Vaihtoja ei ole tarvinnut tehdä johtuen joukkueen hyvästä terveystilanteesta. Kapteeninnauhan saa käteensä Haaland.

Iisakki Lehtonen

LUE MYÖS