Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hänen asemastaan on kerrottu mediassa ”valheita ja satuja”.

United on Valioliigassa vasta 14:nä kerättyään seitsemästä ensimmäisestä pelistään vain kahdeksan pistettä.

Heikko tulosputki on johtanut spekulaatioihin ten Hagin tulevaisuudesta seurassa. Brittimediassa on uutisoitu, että hollantilaisluotsin asema oli yksi puheenaiheista Manchester Unitedin johtoportaan hiljattaisessa palaverissa.

Ten Hagilta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan, onko seurajohto vakuuttanut hänelle, että hänen työpaikkansa on turvassa.

– Ei. Kaikki melu tuli mediasta, osalta teistä, ei kaikilta teiltä. Osa teistä keksii juttuja, kehittelee tarinoita ja satuja, luo melua ja valheita, vastasi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– Minä tiedän, että me kaikki tässä seurassa olemme samalla sivulla. Sanoin samaa ennen maajoukkuetaukoa joillekin toimittajille, jotka eivät luultavasti uskoneet minua, kun näin raportit. Seuran sisällä on hiljaista.

– Tietysti keskustelemme tilanteestamme ja olemme tyytymättömiä siihen. Meidän on käännettävä kurssimme, ja se on strategiamme siihen. Olemme hiljaa ja olemme rauhallisia, pidämme kiinni suunnitelmasta ja uskomme siihen, että kurssi kääntyy.

– Jalkapallossa on haasteita, välillä tulee ylämäkiä ja välillä alamäkiä. Olen varma, että menestymme, kuten teimme kahdella edellisellä kaudella.

– Näen pinnan alla hyviä asioita, hyviä kuvioita ja hyviä tilastoja, jotka vahvistavat, että olemme hyvällä tiellä, mutta sijoitus ei valehtele. Olemme siinä missä olemme, eikä se riitä.

LUE MYÖS