Nottingham Forestin päävalmentaja Nuno Espírito Santo sanoo yllättyneensä kolmen ottelun toimitsijakiellostaan.

Pannan taustalla on Nunon saama punainen kortti viime kuun sarjaottelussa Brightonia vastaan.

Tilanne juonsi alkunsa siihen, kun Forestin Morgan Gibbs-White sai toisen keltaisen korttinsa ja joutui poistumaan kentältä. Tapahtuneen jälkeen sekä Nunolle että Brightonin päävalmentajalle Fabian Hürzelerille näytettiin punaista korttia heidän reaktioistaan.

Hürzeler sai 8 000 punnan sakon, mutta välttyi toimitsijakiellolta. Nuno taas sai 55 000 punnan sakon ja kolmen ottelun pannan, minkä lisäksi Gibbs-White määrättiin yhden ottelun pelikieltoon 20 000 punnan sakon kera.

Englannin jalkapalloliiton (FA) lausunnon mukaan Nuno ja Gibbs-White ”käyttäytyivät sopimattomasti tai puhuivat loukkaavasti” tuomareita kohtaan. Myös Hürzelerin kerrottiin käyttäytyneen sopimattomasti, mutta hänen kohdallaan ei ollut mainintaa tuomariston solvaamisesta.

– Olen yllättynyt. Se on iso rangaistus, mutta emme voi tehdä mitään, kommentoi Nuno BBC:n mukaan.

– Meillä oli kuuleminen, kaikki vaikutti normaalilta. Rangaistuksesta on päätetty, jatketaan eteenpäin.

Nunon ja Gibbs-Whiten rangaistusten lisäksi Nottingham Forestin omistajalle Evangelos Marinakisille on määrätty viiden pelin porttikielto stadionille. Rangaistuksen taustalla on hänen käytöksensä viime kuun sarjaottelussa Fulhamia vastaan. Forest on ilmoittanut valittavansa rangaistuksesta.

LUE MYÖS