Radu Drăgușin on edustanut Tottenhamia vajaan vuoden ajan.

Tottenham hankki romanialaistopparin Genoasta 25 miljoonalla eurolla tammikuussa. 

Drăgușin, 22, kuuluu Romanian A-maajoukkueen ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Tottenhamissa vastuu on jäänyt vähäiseksi. 

Drăgușin on pelannut alkukaudella vain 99 minuuttia Valioliigassa. Eurooppa-liigassa hän pääsi avauskokoonpanoon, mutta sai suoran punaisen kortin vain seitsemän minuutin jälkeen.

Italialaismedian mukaan Napoli on kiinnostunut Drăgușinista. Romanialaismedia Sportpesurse haastatteli Drăgușinin agenttia Florina Maneaa, joka vahvisti, ettei osapuolet ole keskustelleet siirrosta.

– Ei, se ei pidä paikkaansa. Toki on normaalia, että Napoli on nimennyt Radun listalleen. Hän on pelaaja, joka on pelannut hyvin Italiassa. En usko Tottenhamin myyvän Radua edes tässä tilanteessa, kun hän ei ole avauksen pelaaja. Cristian Romeroa ja Micky van de Veniä lukuun ottamatta heillä ei ole muita toppareita. Uskon Radun saavan enemmän mahdollisuuksia tällä kaudella. Olen tyytyväinen, jos hän pelaa 20-25 ottelussa.

Manea kokee Drăgușinin kehittyneen etenkin henkisellä puolella.

– Puhuimme siitä Eurooppa-liigan punaisen kortin jälkeen. Hän sanoi minulle oppivansa koko ajan lisää ja jättävänsä takaiskut taakse. Mielestäni huipputasolla oikea asenne on kaikista tärkein asia. Sinun on taisteltava ja päästävä yli vaikeista hetkistä. Jalkapallossa elät elämääsi viikko kerrallaan.

LUE MYÖS