Manchester United voitti Brentfordin lauantaina kotikentällään 2-1 Valioliigassa.

Avausjakson alussa ei huippupaikoilla juhlittu. Unitedin maalia uhkasi lähinnä Christian Nørgaardin kaukolaaki, jonka André Onana torjui ilman suurta vaivaa.

Toisessa päädyssä manchesteriläiset piristyivät puolikkaan edetessä, mutta parhaat paikat kuivuivat heikkoihin viimeistely-yrityksiin.

Tauon kynnyksellä Brentford siirtyi johtoon, kun Ethan Pinnock puski kulmapotkusta sisään. United protestoi tuomaristolle, koska sen toppari Matthjis de Ligt oli juuri ennen kulmapotkua käsketty paikkailtavaksi sivurajalle päähaavan takia.

Toista jaksoa oli takana vain puolitoista minuuttia, kun kotijoukkue nousi tasoihin. Marcus Rashfordin keskitys tuli taka-alueelle Alejandro Garnacholle, joka viimeisteli suoraan volleysta.

Reilun tunnin kohdalla United osui toistamiseen. Bruno Fernandes jatkoi Christian Eriksenin syötön ovelasti Rasmus Højlundille, joka chippasi pallon sisään.

Manchester Unitedilla on kahdeksan pelin jälkeen 11 pistettä ja Brentfordilla kymmenen. Lauantaita ennen United oli pelannut viisi ottelua putkeen ilman voittoa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.