Manchester City voitti Wolverhamptonin sunnuntaina vieraskentällä 2-1 Valioliigassa.

Peliä oli takana vain seitsemän minuuttia, kun Wolves siirtyi johtoon. Nélson Semedon nappikeskitys tavoitti Jørgen Strand Larsenin, joka ohjasi pallon verkkoon.

Semedolla oli avausjaksolla itselläänkin huippupaikka maalintekoon, mutta City-vahti Ederson Moraes pysäytti portugalilaispakin läpiajon.

Avausmaalin jälkeen pelin hallinta siirtyi käytännössä täysin Citylle, joka tuli tasoihin puolen tunnin kohdalla. Maalista vastasi Joško Gvardiol, joka täräytti rangaistusalueen tuntumasta pallon yläverkkoon.

Lisäajan viimeisellä minuutilla nähtiin vielä runsaasti draamaa, kun Cityn John Stones puski pallon kulmapotkusta maaliin.

Manchesteriläiset juhlivat raivokkaasti, mutta osuma käytiin vielä tarkistamassa videolta siltä varalta, oliko paitsioasemassa ollut Bernardo Silva vaikuttanut peliin. Maali hyväksyttiin lopulta ja City vei täyden pistepotin mukanaan.

Manchester Cityllä on kahdeksan pelin jälkeen 20 pistettä ja sarjajumbo Wolverhamptonilla yksi.