Jamie Carragher odottaa Mohamed Salah’n tekevän jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa. Egyptiläistähden nykyinen sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen.

Salah, 32, on noussut Liverpoolissa legendan asemaan. Hyökkääjä on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 360 otteluun 218 maalia seuran paidassa.

Vain Ian Rush (339) ja Roger Hunt (263) ovat tehneet Salah’ta enemmän maaleja Liverpoolin 132-vuotisessa historiassa.

Salah nousi myös Valioliigan kaikkien aikojen maalitilastossa yhdeksänneksi tehtyään avausmaalin sunnuntaina Chelseaa vastaan. Vuodesta 2017 asti Liverpoolia edustanut laituri on tehnyt sarjapeleissä 162 osumaa, joista kaksi Chelsean riveissä kaudella 2013-2014.

Salah on vain kahden maalin päässä kahdeksantena tilastoissa olevasta Jermain Defoesta, 13 maalia Thierry Henryn perässä ja 15 Frank Lampardin takana. Valioliigan maalitilaston ykköseen Alan Sheareriin matkaa on 98 osuman verran.

Carragher uskoo ennätysjahdin olevan Salah’lle hyvä motiivi jatkaa Liverpoolissa.

– Tällaiset tilastot ovat yksi syistä, joiden vuoksi uskon Salah’n tekevän jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa. En sanoisi hänen olevan itsekäs, Liverpoolissa topparina pelannut Carragher kommentoi Sky Sportsilla sunnuntaina.

Myös Liverpoolin entinen hyökkääjä Daniel Sturridge oli Carragherin kanssa samaa mieltä.

– Jokainen hyökkääjä haluaa, että hänet tunnetaan yhtenä parhaista. Silloin sinulla täytyy olla pakkomielteitä tällaisia asioita kohtaan. Hän (Salah) on jo nyt Liverpoolin kolmen kaikkien aikojen parhaan joukossa. Olen varma, että hän haluaa vielä kasvattaa sitä perintöä, Sturridge kommentoi.

LUE MYÖS!