Valioliigaa johtava Liverpool pelaa hienoa alkukautta. 

Kahdeksasta ottelusta tuloksena on seitsemän voittoa. Arne Slotin aikakausi Liverpoolissa on lähtenyt tulosten valossa loistavasti käyntiin.

Liverpool voitti Chelsean sunnuntaina Valioliigassa 2-1. Luottopelaajiin lukeutuvat Luis Díaz ja Alexis Mac Allister aloittivat ottelun penkiltä, mutta Liverpool onnistui silti nappaaman täyden pistepotin.

Match of the Dayn haastattelussa käväissyt Rafa Benítez on vakuuttunut Slotista ja Liverpoolista.

– Liverpool johtaa Valioliigaa, koska he hyökkäävät ja puolustavat todella hyvin. On helppo huomata Slotin puhuvan järkeä. Hän puhui ennen ottelua maajoukkuetauosta ja siitä, että monet pelaajat tulivat takaisin Etelä-Amerikasta, ja sen vuoksi tärkeintä oli voittaa ottelu hinnalla millä hyvänsä. He tekivät sen.

– Joukkue on kilpailukykyinen ja tietää, mitä tehdä. Lisäksi heillä on oikeanlainen asenne pysyäkseen sarjan kärkipaikalla.

Benítez nosti esiin Mohamed Salah’n työmoraalin.

– Salah’n on jälleen todistettava tasonsa. Hän osoittaa kilpailuhenkistä asennetta ja voitonhalua. Kun Salah juoksee 75. minuutilla auttamaan puolustusta ja sen jälkeen lähteä takaisin hyökkäämään, osoittaa se joukkueen yhtenäisyyden. 

– Ei ole syytä unohtaa sitä, että heillä on kahdesta kolmeen pelaajaa penkillä, jotka olivat maajoukkueiden mukana. Kyse on todellisista huippupelaajista. Sekin kertoo omaa kieltään Liverpoolin mentaliteetista. Voit nähdä joukkueen menevän oikeaan suuntaan. Heillä on suunnitelmat, ideat, itseluottamusta ja oikea asenne.

LUE MYÖS